Vi hjälper er med följande tjänster:

Rena fönsterrutor när solen skiner in ger ett fint och välvårdat intryck. Minst ett par gånger per år brukar rekommenderas att utföra fönsterputs för att få en fin vistelse. Men att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande , Låt oss hjälpa er med det ! Ta kontakt redan idag med oss för vidare offert helt kostnadsfritt!
Få mer tid över till annat och låt oss ta hand om städningen hemma hos dig. Hos oss har du alltid garanti på alla våra städtjänster och vi är självklart ansvarsförsäkrade för din trygghet . Låt Nytt & Rent Städservice ge er en renare vardag där hemma
Kontor städning för företag som verkligen satsar på arbetsmiljön på arbetsplatsen . Nytt och Rent då trivs samtliga medarbetare !
Storstädning kan vara jobbigt för dem flesta men inte hos oss på Nytt & Rent Städservice . Vi finns till er befogande för att göra det lättare , snyggare och renare. Vi vet vart vi skall städa vi vet hur det skall vara
Golv vård erbjuds till företag samt privatpersoner. Polish bort/på och mycket mer . Återkom med ett samtal/mail så skall vi lösa något åt er !
Flyttstädning , En mardröm för dem flesta men inte för oss . Vi utför flyttstädningar till hösta kvalite våra kunder kan alltid känna sig trygga med oss !
Internservice gäller dem som vill få tid till annat eller helt enkelt inte orkar utföra sina sysslor/behov där hemma . Lått oss hjälpa er med allt som behövs sättas upp/flyttas/monteras/målning mm.
Behöver ni kasta saker ? Och vet inte vart ni skall börja ? Lugnt vi finns !
Gäller både företag/privatpersoner , Inför sommaren vill man ha det fint och grönt på sin tomt hör av er med ert behov !
Gäller för privat/företag . Salta mark , Röja mm,
Vi behandlar era sängar/soffor/testiller på ett skyddande sätt . Med våra speciella medel/dammsugare
Målning där hemma ? Ingen fara vi vidtar oss mindre uppdrag
Högtryckstvätt för alla företag/privatpersoner ! När som vart som ! Återkom för mer information
Kom gärna med ett förslag om vad vi kan just hjälpa dig/er med så skall vi möta era behov !